Răcitor de vinuri JC400830

Bucură-te de vinul tău favorit, răcit în condiții ideale

Răcitorul de vinuri Krups păstrează vinurile albe, rosé și spumante la o temperatură optimă datorită celor 2 zone de temperatură oferind astfel condițiile ideale pentru servirea imediată și păstrarea pentru perioadă îndelungată a băuturilor. Răcitorul de vinuri cu 16 sloturi beneficiază de un ecran digital, şi un design elegant, ideal pentru orice bucătărie.

2 zone de temperatură pentru răcire și depozitare îndelungată

Acestea oferă posibilitatea de păstrare îndelungată a vinurilor sau pentru o servire imediată.

Control precis al temperaturii

Controlul temperaturii este realizat prin intermediul efectului Peltier ce oferă condiții optime de răcire cu un nivel de vibrații redus.

Vin perfect răcit pentru orice moment

Zona cu o temperatură cuprinsă între 8 și 18°C păstrează vinul alb, rosé și spumant la temperatura ideală pnetru o servire imediată.

Condiții ideale pentru păstrarea îndelungată

Răcitorul oferă o zonă pentru păstrarea îndelungată cu o temperatură cuprinsă între 12 și 18°C, un nivel de vibrații redus și ferită de lumină.

Ecran digital ușor de utilizat

Acesta oferă posibilitatea de a ajusta cu mare precizie temperatura fiecarei zone a răcitorului pentru ca tu să te poți bucura de vinul tău preferat la temperatura perfectă, de fiecare dată.

Stocare de până la 16 sticle

Răcitorul oferă o capacitate mare de stocare fie că vrei să păstrezi vinul o perioadă îndelungată sau să îl răcești rapid pentru o servire imediată.

  • Ţara de origine
  • China

Accesoriile cumpatibile sunt disponibile în centrele de service autorizate Krups