Cafeccino

Nivel de dificultate: Ușor

Timp de preparare: 10 minute

Ingrediente:

  • 250 ml de lapte rece
  • 1 ceașcă și jumatate de cafea

Proporții pentru o ceașcă:

1/4 cafea, 1/2 lapte și 1/4 spumă. Pentru obținerea unei băuturi cu o aromă de cafea mai pronunțată folosește 1/2 cafea și 1/2 lapte.

Mod de preparare

  • Pune 250 ml de lapte rece în recipentul pentru lapte și pornește funcția pentru spumă de lapte.
  • Prepară cafeaua, de preferință din boabe de cafea proaspăt râșnite.
  • Cafeaua și spuma de lapte ar trebui să fie pregătite aproape simultan.
  • Toarnă cafeaua în ceașcă și adaugă apoi spuma de lapte.
  • Pentru o mai bună omogenizare a spumei de lapte, nu ezita să agiți recipientul de lapte înainte de a turna spuma.
  • Băutura ta ar trebui să fie proporționată astfel încât să simți atât aroma de cafea căt și gustul de lapte. Savurează!