ESPRESSOR NESPRESSO VERTUO NEXT XN910810 / Negru

INOVATIE

ESPRESSOR NESPRESSO VERTUO NEXT XN910810 / Negru

INOVATIE

Noul sistem Vertuo este aici. Cu ajutorul espressorului Vertuo Next, facem trecerea spre idealuri mai indraznete - de la cantitatea cafelei, pana la tehnologia de extractie.

Produse complementare, pentru realizarea retetelor de cafea cu lapte

Aeroccino este un aparat dezvoltat de Nespresso, pentru prepararea spumei de lapte proaspat din retete clasice precum cappuccino sau lae macchiato. Cu ajutorul sau veti prepara foarte usor spuma fina de lapte, cald sau rece, in cateva secunde, fara zgomot sau vibratii.

Ref: XN910810

Descriere

De ce sa alegi Nespresso?

O NOUA EXPERIENTA DE DEGUSTARE A CAFELEI EXCEPTIONALE

O ceasca de cafea este mai mult decat o pauza. Pentru unii este un intreg ritual, iar pentru noi o experienta desavarsita. De la cireasa de cafea pana in momentul revelator al degustarii, am perfectionat fiecare etapa de productie, in cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceasca sa fie o reala desfatare a simturilor. Nespresso aplica standarde riguroase de selectie a cafelei, prin alegerea exclusiva de soiuri Gourmet. Macinate, acestea pot exprima in fiecare ceasca pana la 900 de compusi aromatici diferiti, ce satisfac si cele mai exigente gusturi. Combinand selectia atenta a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist si servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastra va fi lipsita de orice compromis.

RECICLAREA CAPSULELOR NESPRESSO

In prezent, invelisul din aluminiu este cea mai sigura cale de a proteja aromele extraordinare si gustul delicat al cafelei noastre, pentru o perioada lunga de timp. Cafeaua este protejata de factorii din exterior, iar aromele sale pretioase raman intacte in interior. Din fiecare capsula de cafea reciclata se pot forma alte obiecte pe care le veti intalni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zatul de cafea este folosit ca ingrasamant pentru plantatiile de orez si poate fi transformat in energie regenerabila, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze. Nespresso implementeaza mereu propria infrastructura de reciclare in tarile in care este prezent, pentru a se asigura de buna functionare a tuturor proceselor si in privinta acestor aspecte, din ce in ce mai importante. In Romania, colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuata incepand din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obtine prin intermediul Nespresso.

Accesorii

Momentan nu avem accesorii pentru acest produs.

Instrucțiuni

Întrebări frecvente

Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru a detartra aparatul, deoarece tehnicile diferă în funcție de modelul pe care îl dețineți.
Vă recomandăm să utilizați produsul de detartrare furnizat de producător.
Dacă, în medie, utilizați aparatul pentru 4 cești de cafea și dacă apa este dură, vă recomandăm să detartrați aparatul cel puțin o dată la 3 luni.
Dacă locuiți într-o zonă în care apa este foarte dură, este posibil să fie necesar să detartrați produsul mai des.
Da, dacă este acoperit cu calcar.
Curățați rezervorul cu apă și/sau produsele de curățare recomandate de producătorul aparatului.
Astfel, puteți împiedica astuparea conductei de evacuare a apei și problemele de igienă.
Asigurați-vă că tăvița de picurare nu s-a revărsat și goliți-o, după caz.
Asigurați-vă că tăvița de picurare este poziționată corect.
După ce urmezi instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigură-te că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încerca să demontezi sau să repari tu aparatul, ci ia legătura cu un centru de service autorizat.
Un espresso are o aromă mai puternică decât o cafea „normală”.
De fapt, un espresso se deosebește prin aroma sa bogată și spuma cremoasă.
Pentru a obține un astfel de espresso, presiunea trebuie să fie de 15 bar (pe care o obțin numai espressoarele), apa trebuie să fie încălzită la 90-92°C, iar cafeaua trebuie să fie măcinată fin și măsurată (7 g pe ceașcă).