ESPRESSOR NESPRESSO VERTUO NEXT NEGRU/gri XN910B10
Noul sistem Vertuo este aici. Cu ajutorul espressorului Vertuo Next, facem trecerea spre idealuri mai indraznete - de la cantitatea cafelei, pana la tehnologia de extractie.
Produse complementare, pentru realizarea retetelor de cafea cu lapte
Aeroccino este un aparat dezvoltat de Nespresso, pentru prepararea spumei de lapte proaspat din retete clasice precum cappuccino sau lae macchiato. Cu ajutorul sau veti prepara foarte usor spuma fina de lapte, cald sau rece, in cateva secunde, fara zgomot sau vibratii.
Produse complementare, pentru realizarea retetelor de cafea cu lapte
Aeroccino este un aparat dezvoltat de Nespresso, pentru prepararea spumei de lapte proaspat din retete clasice precum cappuccino sau lae macchiato. Cu ajutorul sau veti prepara foarte usor spuma fina de lapte, cald sau rece, in cateva secunde, fara zgomot sau vibratii.
Ref: XN910B10
Întrebări frecvente
Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru a detartra aparatul, deoarece tehnicile diferă în funcție de modelul pe care îl dețineți.
Vă recomandăm să utilizați produsul de detartrare furnizat de producător.
Dacă, în medie, utilizați aparatul pentru 4 cești de cafea și dacă apa este dură, vă recomandăm să detartrați aparatul cel puțin o dată la 3 luni.
Dacă locuiți într-o zonă în care apa este foarte dură, este posibil să fie necesar să detartrați produsul mai des.
Vă recomandăm să utilizați produsul de detartrare furnizat de producător.
Dacă, în medie, utilizați aparatul pentru 4 cești de cafea și dacă apa este dură, vă recomandăm să detartrați aparatul cel puțin o dată la 3 luni.
Dacă locuiți într-o zonă în care apa este foarte dură, este posibil să fie necesar să detartrați produsul mai des.
Da, dacă este acoperit cu calcar.
Curățați rezervorul cu apă și/sau produsele de curățare recomandate de producătorul aparatului.
Astfel, puteți împiedica astuparea conductei de evacuare a apei și problemele de igienă.
Curățați rezervorul cu apă și/sau produsele de curățare recomandate de producătorul aparatului.
Astfel, puteți împiedica astuparea conductei de evacuare a apei și problemele de igienă.
Un espresso are o aromă mai puternică decât o cafea „normală”.
De fapt, un espresso se deosebește prin aroma sa bogată și spuma cremoasă.
Pentru a obține un astfel de espresso, presiunea trebuie să fie de 15 bar (pe care o obțin numai espressoarele), apa trebuie să fie încălzită la 90-92°C, iar cafeaua trebuie să fie măcinată fin și măsurată (7 g pe ceașcă).
De fapt, un espresso se deosebește prin aroma sa bogată și spuma cremoasă.
Pentru a obține un astfel de espresso, presiunea trebuie să fie de 15 bar (pe care o obțin numai espressoarele), apa trebuie să fie încălzită la 90-92°C, iar cafeaua trebuie să fie măcinată fin și măsurată (7 g pe ceașcă).
Asigurați-vă că tăvița de picurare nu s-a revărsat și goliți-o, după caz.
Asigurați-vă că tăvița de picurare este poziționată corect.
Asigurați-vă că tăvița de picurare este poziționată corect.
După ce urmezi instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigură-te că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încerca să demontezi sau să repari tu aparatul, ci ia legătura cu un centru de service autorizat.