Ingrediente
12 biscuiți amaretti moi
2 ristretto de 30 ml
40 g zahăr pudră
100 g mascarpone sau brânză proaspătă
2 ristretto de 30 ml
40 g zahăr pudră
100 g mascarpone sau brânză proaspătă
Preparare
Prepară cele 2 ristretto și lasă-le la răcit.
Într-un bol, amestecă mascarpone cu zahărul apoi adaugă ristretto-ul.
Toarnă amestecul într-un poș.
Peste un biscuite, adaugă crema preparată anterior, apoi peste cremă adaugă încă un biscuite pentru a creea un macaroon.
Pefect pentru a fi servit împreună cu o cafea delicioasă.
Într-un bol, amestecă mascarpone cu zahărul apoi adaugă ristretto-ul.
Toarnă amestecul într-un poș.
Peste un biscuite, adaugă crema preparată anterior, apoi peste cremă adaugă încă un biscuite pentru a creea un macaroon.
Pefect pentru a fi servit împreună cu o cafea delicioasă.