Ingrediente
40 ml espresso
125 g unt
75 g ciocolată simplă
150 g zahăr brun
2 ouă
70 g făină
80 g nuci mărunțite
20 g unt + 20 g zahăr pudră pentru forma de copt
125 g unt
75 g ciocolată simplă
150 g zahăr brun
2 ouă
70 g făină
80 g nuci mărunțite
20 g unt + 20 g zahăr pudră pentru forma de copt
Preparare
Într-o crăticioară, topește ciocolata împreună cu untul, adaugă cafeaua și amestecă bine.
Într-un bol, bate albușurile de ou împreună cu zahărul pănă obți o cremă, apoi folosind un tel încorporează făina în amestec.
Adaugă ciocolata topită și nucile.
Adaugă compoziția în tava de copt, tapetată cu unt și zahăr pudră.
Dă-o la cuptor la 200°C timp de 20 de minute. Testează dacă brownie-ul este gata înțepănd cu compoziția cu lama unui cuțit. Ar trebui să rămână o cantitate mică de compoziție pe lamă.
Lasă la răcit complet înainte de a servi.
Servește cu crème anglaise cu aromă de cafea.
Într-un bol, bate albușurile de ou împreună cu zahărul pănă obți o cremă, apoi folosind un tel încorporează făina în amestec.
Adaugă ciocolata topită și nucile.
Adaugă compoziția în tava de copt, tapetată cu unt și zahăr pudră.
Dă-o la cuptor la 200°C timp de 20 de minute. Testează dacă brownie-ul este gata înțepănd cu compoziția cu lama unui cuțit. Ar trebui să rămână o cantitate mică de compoziție pe lamă.
Lasă la răcit complet înainte de a servi.
Servește cu crème anglaise cu aromă de cafea.