Ingrediente
2 espresso de 50 ml
4 cupe de înghețată cu aromă de cafea
4 cupe de înghețată de vanilie
200 ml frișcă
25 g zahăr pudră
4 cupe de înghețată cu aromă de cafea
4 cupe de înghețată de vanilie
200 ml frișcă
25 g zahăr pudră
Preparare
Prepară espresso-urile și lasă-le la răcit în frigider.
Folosește un tel pentru a amesteca frișca și zahărul până devin cremă.
Într-un bol, adaugă o cupă din fiecare aromă de înghețată, toarnă cafeaua rece și adaugă crema.
În loc de cafea, poți adauga un cub de cafea înghețată.
Folosește un tel pentru a amesteca frișca și zahărul până devin cremă.
Într-un bol, adaugă o cupă din fiecare aromă de înghețată, toarnă cafeaua rece și adaugă crema.
În loc de cafea, poți adauga un cub de cafea înghețată.