Ingrediente
80 ml cafea
60 ml + 50 ml + 50 ml lapte
2 lingurițe pudră de cacao amară
2 batoane de caramel
60 ml + 50 ml + 50 ml lapte
2 lingurițe pudră de cacao amară
2 batoane de caramel
Preparare
Taie un baton de caramel în bucățele și topește-le într-o tavă de copt la cuptor la 180°C pentru aproximativ 8 minute. Scoate-le de la cuptor, așteaptă 30 de secunde și ia-le din tavă, obținând astfel chipsuri mici de caramel.
Într-o crăticioară, topește celălalt baton de caramel în 50 ml de lapte.
Într-o ceașcă, încălzește 60 ml de lapte folosind funcția de spumare a espressorului, adaugă pudra de cacao și amestecă.
Toarnă cafeaua în ciocolata fierbinte.
Spumează 50 ml de lapte rămas și încorporează-l în laptele cu caramel.
Adaugă spuma de lapte peste cafea.
Decorează cu mici bucățele de caramel.
Într-o crăticioară, topește celălalt baton de caramel în 50 ml de lapte.
Într-o ceașcă, încălzește 60 ml de lapte folosind funcția de spumare a espressorului, adaugă pudra de cacao și amestecă.
Toarnă cafeaua în ciocolata fierbinte.
Spumează 50 ml de lapte rămas și încorporează-l în laptele cu caramel.
Adaugă spuma de lapte peste cafea.
Decorează cu mici bucățele de caramel.