Ingrediente
2 espresso de 50 ml
50 ml lapte de cocos
25 ml lichior de cocos
20 ml rom din trestie de zahăr
1 linguriță de zahăr brun
5 cuburi de gheață zdrobite
1 nucă de cocos fără conținut (pentru a servi băutura)
50 ml lapte de cocos
25 ml lichior de cocos
20 ml rom din trestie de zahăr
1 linguriță de zahăr brun
5 cuburi de gheață zdrobite
1 nucă de cocos fără conținut (pentru a servi băutura)
Preparare
Amestecă bine cele 2 espresso cu zahărul brun pentru a-l dizolva, și lasă-le la răcit.
Într-un shaker adaugă cafeaua, laptele de cocos, lichiorul de cocos și cuburile de gheață zdrobite
Amestecă bine pentru aproximativ 20 de secunde
Servește băutura în nuca de cocos fără conținut.
Într-un shaker adaugă cafeaua, laptele de cocos, lichiorul de cocos și cuburile de gheață zdrobite
Amestecă bine pentru aproximativ 20 de secunde
Servește băutura în nuca de cocos fără conținut.