Ingrediente
80 ml cafea
1 linguriță de piure de castane
20 ml lapte
50 ml frișcă
10 ml lichior Grand Marnier
1 portocală
Coajă confiată de portocală
1 linguriță de piure de castane
20 ml lapte
50 ml frișcă
10 ml lichior Grand Marnier
1 portocală
Coajă confiată de portocală
Preparare
Într-un pahar sau ceașcă, încălzește laptele cu duza dedicată a espressorului. Adaugă piureul de castane și amestecă bine. Toarnă într-o cană mare.
Adaugă cafeaua în compoziție.
Amestecă frișca cu lichiorul. Încorporează cu grijă în cafea.
Taie coaja de portocală confiată în cubulețe foarte mici, așează-le deasupra băuturii și decorează cu puțină coajă de portocală rasă.
Adaugă cafeaua în compoziție.
Amestecă frișca cu lichiorul. Încorporează cu grijă în cafea.
Taie coaja de portocală confiată în cubulețe foarte mici, așează-le deasupra băuturii și decorează cu puțină coajă de portocală rasă.