Ingrediente
200 ml cafea
100 ml frișcă
3 gălbenușuri de ou
50 g zahăr brun light
4 felii de brioșă
20 g unt
4 cupe de înghețată cu aromă de cafea
100 ml frișcă
3 gălbenușuri de ou
50 g zahăr brun light
4 felii de brioșă
20 g unt
4 cupe de înghețată cu aromă de cafea
Preparare
Într-un bol, adaugă cafeaua, gălbenușurile și frișca apoi amestecă bine.
Prăjește feliile de pâine și înmoaie-le în compoziția de mai sus.
Încălzește o tigaie, topește în ea untul și adaugă zahărul brun. Imediat ce compoziția începe să se caramelizeze, prăjește în ea feliile de pâine. Asigură-te ca este bine făcută pe ambele părți.
Pune feliile pe farfurie și servește cu înghețată.
Prăjește feliile de pâine și înmoaie-le în compoziția de mai sus.
Încălzește o tigaie, topește în ea untul și adaugă zahărul brun. Imediat ce compoziția începe să se caramelizeze, prăjește în ea feliile de pâine. Asigură-te ca este bine făcută pe ambele părți.
Pune feliile pe farfurie și servește cu înghețată.