Precizia și perfecțiunea espressoarelor KRUPS, pentru o cafea incomparabilă

Grație pasiunii și cunoștințelor experților săi, KRUPS te invită să te bucuri de o experiență multi-senzorială intensă. Toate aparatele noastre beneficiază de atenție specială pentru a-ți oferi ce este mai bun din boabele de cafea.

Arome dezlănțuite

Savurează o cafea plină de aromă la temperatura potrivită. Forța hidraulică a aparatelor KRUPS asigură o tasare de calitate și o temperatură optimă.

3 setări de finețe a măcinării care îmbogățește fiecare aromă.

Datorită sistemului KRUPS ThermoBlock Compact, temperatura crește rapid, ca tu să te bucuri de o cafea fierbinte, chiar de la prima ceașcă. Circuitul mai scurt de distribuție a apei împiedică scăderea temperaturii.

În plus, râșnița metalică, în formă conică, asigură 3 grade de finețe a măcinării pentru a spori aroma cafelei și precizia măcinării, de fiecare dată. Materialele din care este fabricată garantează robustețea și performanța acesteia în timp.

Și nu în ultimul rând, sistemul de tasare KRUPS dezvoltat de experții noștri, datorită sistemului hidraulic exclusiv de care dispune, generează o forță mai mare de compactare, pentru o extragere optimă a aromei. Curățarea automată a circuitelor, care este efectuată de fiecare dată după ce ți-ai preparat cafeaua, garantează o durată mai lungă de viață, întreținere cu o frecvență mai scăzută și o igienă mai bună.

Toate aceste tehnologii KRUPS oferă o performanță mult mai bună decât cea a sistemelor mecanice clasice.

Compact și elegant

Eleganța și dimensiunile compacte ale espressoarelor KRUPS se potrivesc perfect în orice decor.

Un aparat excepțional cu finisaje premium.

KRUPS oferă cele mai compacte modele de pe piață, cu un design îndelung studiat și cu dimensiunea echivalentă a unei foi de hârtie A4. Astfel, datorită dimensiunii compacte a espressoarelor automate KRUPS economisești spațiu, dar în același timp te vei bucura de aparate excepționale, elegante, cu finisaje premium.

Fiabile și fabricate în Franța

Pentru a-ți garanta o calitate impecabilă, aparatele KRUPS sunt testate și verificate în fiecare etapă de producție.

Scorul de fiabilitate printre cele mai mari de pe piață.

Toate espressoarele automate KRUPS sunt fabricate în Franța, la fabrica noastră din Mayenne. Sute de mii de aparate sunt produse aici în fiecare an, fiind destinate lumii întregi.

Această fabrică reprezintă un veritabil centru de competențe și expertiză în cadrul căruia produsele noastre sunt testate în fiecare etapă a procesului de producție. Toate componentele sunt verificate independent (râșniță, ecran, tăvița pentru picături, etc.), apoi toate aparatele asamblate fac, de asemenea, obiectul multor teste (funcționare, etanșeitate, etc.).

Espressoarele automate KRUPS integrează experiența echipelor noastre, de la proiectare, la producție. Toate aceste competențe contribuie la un scor de fiabilitate printre cele mai mari de pe piață. Aceste aparate sunt recunoscute pentru calitatea lor. Acestea au un certificat „Contract Platinum” care garantează cele mai bune rezultate la testele de performanță, fiabilitate și calitate comparativ cu calitatea standard. Prioritatea KRUPS este ca aparatele noastre să răspundă cerințelor clienților și să asigure satisfacția lor deplină.

Ușor de folosit și ușor de curățat

Interfața intuitivă și ecranul LCD* te vor ajuta să-ți prepari băuturile și să asiguri întreținerea aparatului, cât mai ușor.

Întreținere limitată și extrem de simplificată.

Espressoarele automate KRUPS sunt foarte ușor de folosit. Ecranele tactile intuitive facilitează, în special, utilizarea cu ușurință. Pur și simplu urmează instrucțiunile pentru a obține cel mai bun ristretto, espresso, cappuccino sau cea mai bună cafea, și chiar mai mult. Iubitorii de cafea pot alege finețea măcinării și cantitatea cafelei cu precizie maximă. Băuturile preferate pot fi chiar personalizate folosind meniul „favorite” disponibil la unele modele. Pentru iubitorii de cappuccino, Krups a dezvoltat espressorul automat cu funcția specifică One Touch Cappuccino, ce facilitează obținerea unui cappuccino cremos, perfect balansat printr-o simplă apăsare de buton. În funcție de model, această funcție asigură inclusiv curățarea automată a duzei de abur după prepararea băuturii.

În plus, întreținerea este limitată și extrem de simplă, cu un sistem hidraulic care asigură curățarea periodică a circuitelor și programe automate de clătire, curățare și decalcifiere, pentru a asigura ușurință maximă în utilizare. Nu va trebui să interveniți niciodată asupra elementelor tehnice ale aparatului, spre deosebire de unele sisteme concurente.

Pe scurt, ergonomia și igiena espressoarelor automate garantează o experiență optimă de fiecare dată când vrei sa te delectezi cu o cafea acasă.

*în funcție de model