CAFETIERA CONTROL LINE KM442D10 / Argintiu

Cafetieră modernă pentru cafea plină de aromă

CAFETIERA CONTROL LINE KM442D10 / Argintiu

Cafetieră modernă pentru cafea plină de aromă

Cafetiera programabilă Krups Control Line cu filtru permanent dispune de 2 funcții opționale pentru zilele lucratoare și pentru weekend, pentru ca tu să poți savura cafeaua ta oricând. Această cafetieră poate prepara până la 10 cești de cafea fierbinte, cu o aromă perfectă, pentru ca tu să o poți savura în fiecare dimineață.

Ref: KM442D10

Descriere

Cafetiera Krups Control Line: Cafetieră modern pentru cafea perfectă zi de zi

Krups Control Line este o cafetieră modernă, proiectată special să-ți oferă un început de zi perfect cu o cafea fierbinte și plină de aromă.

Krups a reușit să perfecționeze întregul proces de preparare pentru a obține temperatura optimă la sfârșitul procesului de preparare.

Cele 2 funcții separate (pentru zilele lucrătoare și weekend) îți permit să programezi cafetiera astfel încât să te poți bucura de cafele delicioase încă de la prima oră din zi, timp de o săptămână.

Programarea și pregătirea nu a fost niciodată mai ușoară datorită cafetierei Control Line și a panoului digital frontal.

Lingurița inclisă în pachet te va ajuta să măsori cantitatea ideală de cafea pentru a obține rezultate perfect de fiecare dată.

Specificații

Globale
Indicator LED Nu
Aparat cu afisaj (ecran)
Culoare Argintiu
Interfață Butoane
Tehnice
Atenționare anticalcar NU
Cantitate maximă de cafea 1.25
Duză pentru abur Nu
Duză de cafea reglabilă în funcţie de înălţimea ceştii Nu
Funcție de abur Nu
Indicator pentru nivelul apei Da
Material carafă Sticlă
Număr de cești 10
Oprire automată
Timer
Termos Nu
Sistem anti picurare
Capacitate 1.25 L

Întrebări frecvente

Nu puneţi niciodată cana sau vasul izolat în cuptorul cu microunde, în maşina de spălat vase sau pe o plită.
Puteţi utiliza un filtru de hârtie sau un filtru permanent (din nailon sau metal). Aceste două tipuri de filtre se vând în magazine.
Puneţi în funcţiune aparatul de cafea cu filtru pentru prima dată fără cafea şi cu echivalentul a o cană de apă pentru a-l clăti.
Plita are rolul de a menţine cafeaua la temperatura necesară atât timp cât aparatul de cafea este pornit. Această funcţie este disponibilă numai la aparatele prevăzute cu recipient din sticlă.
În funcţie de model, îl puteţi cumpăra de la un centru de service agreat sau din Magazinul de accesorii de pe site.
Frecvenţa îndepărtării calcarului din aparatul de cafea depinde de duritatea apei şi de cât de des utilizaţi aparatul de cafea. Următoarele semne indică depuneri de calcar: ciclul de preparare a cafelei durează mai mult, aparatul produce mult abur, face mai mult zgomot la finalul ciclului sau se opreşte în timpul utilizării. Aceasta înseamnă că în aparatul de cafea există depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din aparatul de cafea o dată la fiecare 20-40 de cicluri sau o dată pe lună, în funcţie de duritatea apei.
Carafele izolate nu trebuie să fie niciodată introduse în mașina de spălat vase.
Clătiți carafa izolată din plastic în apă caldă imediat după utilizare.
Nu curățați niciodată carafa cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui alt obiect, deoarece acest lucru poate conduce la apariția unor crăpături și, în cele din urmă, la spargerea sticlei. Carafele izolate din inox șlefuit pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui obiect similar, chiar și în interior.
Vasul de cafea din sticlă și recipientul filtrului trebuie să fie spălate pe raftul de sus al mașinii de spălat.
Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
• Cantitatea de cafea măcinată este prea mare. Recomandăm utilizarea unei măsuri de cafea (7 grame) la o cană.
• Cafeaua măcinată este prea fină (cafea măcinată de tip „espresso”).
• Dacă utilizați un filtru permanent, nu mai este nevoie de un filtru de hârtie.
• Anumite tipuri de filtre de hârtie (pentru a prepara cafea tare) pot prelungi timpul de trecere a apei prin filtru și, eventual, pot cauza revărsarea apei.
Aparatul de cafea are depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din el.
În cazul unei întreruperi de curent, poate fi necesar să apăsaţi din nou butonul pornit/oprit.
La modelele cu temporizator, trebuie programat ceasul.
Curățați supapa anti-picurare a filtrului în apă, activându-o manual.
Acest lucru depinde în totalitate de gust: puteţi cumpăra din supermarketuri cafea premăcinată pentru filtre de cafea, având o varietate de tării şi arome, puteţi să măcinaţi dumneavoastră boabele de cafea sau puteţi cumpăra boabe de la un magazin de cafea şi să solicitaţi să fie măcinate la consistenţă pentru filtru.
Macinare medie spre fina (dar nu prea fina). Puteti cere de asemenea "macinare pentru espresso".
Păstraţi întotdeauna cafeaua măcinată într-un recipient etanş sau sigilaţi pachetul cu un clips pentru pungi. Păstraţi recipientul în frigider pentru a păstra prospeţimea timp îndelungat.
Se depune calcar pe circuitele interne, iar apa nu mai curge corespunzător, ci mult mai încet.
Garanția nu include defecțiunile cauzate de neîndepărtarea periodică a calcarului.