Cafetieră cu râșniță KRUPS Grind and Grew KM832810 / Negru

Macină și prepară cafeaua automat pentru gust mereu propaspăt și o aromă desăvârșită.

Cafetieră cu râșniță KRUPS Grind and Grew KM832810 / Negru

Macină și prepară cafeaua automat pentru gust mereu propaspăt și o aromă desăvârșită.

Cafetiera Krups Grind and Brew oferă o cafea mereu proaspătă, savuroasă, fără efort datorită procesului de râșnire, obținând astfel o cafea aromată în fiecare zi. Cu o râșniță conică de înaltă calitate încorporată, funcții avansate și setări de ajustare a cantității și tăriei cafelei, cafetiera Krups Grind and Brew este ideală pentru a-ți începe ziua cu gustul incomparabil al unei cafelei din boabe proaspăt rășnite.

Ref: KM832810

Descriere

Cafetiera Krups Grind and Brew: Macină și prepară cafeaua automat pentru gust mereu propaspăt și o aromă desăvârșită.

Nimic nu se compară cu aroma și savoarea unei cafele preparate cu boabe proaspăt râșnite. Te poți bucura de dimineți pline de energie și savore, datorită cafetierei Krups Grind and Brew. Procesul automat de râșnire îți va permite să prepari de fiecare dată cafeaua din boabe de cafea proaspăt măcinate , folosind setările tale favorite.

Rezultatul va fi mereu o cafea perfectă, cu o aromă intensă. Acum îți poți personaliza cafeaua exact pe gustul tău.  Aparatul îți va permite să ajustezi cantitatea și tăria cafelei tale pentru rezultate perfecte de fiecare dată. Nu trebuie să îți faci griji pentru întreținerea aparatului.

Componentele detașabile sunt ușor de curățat, iar panoul de control cu ecran LED oferă o interanțiune simplă și intuitivă. Capacitatea aparatului poate oferi până la 10-15 cești de cafea, în timp ce funcțiile avansate alea cafetierei îți vor permite să prepari cafeaua exact așa cum îți place ție. Nu îți rămâne decât să savurezi gustul extraordinar al cafelei tale preferate.

Specificații

Globale
Aparat cu afisaj (ecran) Nu
Culoare Negru
Garanție 2 ani
Interfață Butoane
Tehnice
Accesoriu pentru lapte Nu
Atenționare anticalcar Nu
Buton pornire/oprire
Capacitate 1.25 L
Material carafă Sticlă
Nivel vizibil al apei
Număr de cești 10-15
Oprire automată
Reglarea fineții de măcinare 3
Rezervor de apă detașabil
Sistem anti picurare
Suport rotativ pentru filtru
Termos Nu
Timer

Întrebări frecvente

Nu puneţi niciodată cana sau vasul izolat în cuptorul cu microunde, în maşina de spălat vase sau pe o plită.
Puteţi utiliza un filtru de hârtie sau un filtru permanent (din nailon sau metal). Aceste două tipuri de filtre se vând în magazine.
Puneţi în funcţiune aparatul de cafea cu filtru pentru prima dată fără cafea şi cu echivalentul a o cană de apă pentru a-l clăti.
Plita are rolul de a menţine cafeaua la temperatura necesară atât timp cât aparatul de cafea este pornit. Această funcţie este disponibilă numai la aparatele prevăzute cu recipient din sticlă.
În funcţie de model, îl puteţi cumpăra de la un centru de service agreat sau din Magazinul de accesorii de pe site.
Utilizaţi kitul de îndepărtare a calcarului sau puţin oţet alb: 1. utilizaţi puţină soluţie detartrantă diluată în jumătate de litru de apă sau 25 cl de oţet alb în jumătate de litru de apă; 2. turnaţi soluţia în rezervorul de apă (fără cafea) 3. porniţi ciclul (fără cafea). După 2 minute, opriţi ciclul manual. Lăsaţi aparatul de cafea oprit timp de o oră 4. reporniţi aparatul de cafea pentru a termina ciclul 5. pentru a clăti aparatul, efectuaţi 2 cicluri de preparare a cafelei folosind doar apă Repetaţi întreaga operaţiune de îndepărtare a calcarului, dacă este necesar (1-5).
Frecvenţa îndepărtării calcarului din aparatul de cafea depinde de duritatea apei şi de cât de des utilizaţi aparatul de cafea. Următoarele semne indică depuneri de calcar: ciclul de preparare a cafelei durează mai mult, aparatul produce mult abur, face mai mult zgomot la finalul ciclului sau se opreşte în timpul utilizării. Aceasta înseamnă că în aparatul de cafea există depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din aparatul de cafea o dată la fiecare 20-40 de cicluri sau o dată pe lună, în funcţie de duritatea apei.
Carafele izolate nu trebuie să fie niciodată introduse în mașina de spălat vase.
Clătiți carafa izolată din plastic în apă caldă imediat după utilizare.
Nu curățați niciodată carafa cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui alt obiect, deoarece acest lucru poate conduce la apariția unor crăpături și, în cele din urmă, la spargerea sticlei. Carafele izolate din inox șlefuit pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui obiect similar, chiar și în interior.
Vasul de cafea din sticlă și recipientul filtrului trebuie să fie spălate pe raftul de sus al mașinii de spălat.
Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
• Cantitatea de cafea măcinată este prea mare. Recomandăm utilizarea unei măsuri de cafea (7 grame) la o cană.
• Cafeaua măcinată este prea fină (cafea măcinată de tip „espresso”).
• Dacă utilizați un filtru permanent, nu mai este nevoie de un filtru de hârtie.
• Anumite tipuri de filtre de hârtie (pentru a prepara cafea tare) pot prelungi timpul de trecere a apei prin filtru și, eventual, pot cauza revărsarea apei.
Aparatul de cafea are depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din el.
În cazul unei întreruperi de curent, poate fi necesar să apăsaţi din nou butonul pornit/oprit.
La modelele cu temporizator, trebuie programat ceasul.
Curățați supapa anti-picurare a filtrului în apă, activându-o manual.
Acest lucru depinde în totalitate de gust: puteţi cumpăra din supermarketuri cafea premăcinată pentru filtre de cafea, având o varietate de tării şi arome, puteţi să măcinaţi dumneavoastră boabele de cafea sau puteţi cumpăra boabe de la un magazin de cafea şi să solicitaţi să fie măcinate la consistenţă pentru filtru.
Macinare medie spre fina (dar nu prea fina). Puteti cere de asemenea "macinare pentru espresso".
Păstraţi întotdeauna cafeaua măcinată într-un recipient etanş sau sigilaţi pachetul cu un clips pentru pungi. Păstraţi recipientul în frigider pentru a păstra prospeţimea timp îndelungat.
Se depune calcar pe circuitele interne, iar apa nu mai curge corespunzător, ci mult mai încet.
Garanția nu include defecțiunile cauzate de neîndepărtarea periodică a calcarului.