Râșniță de cafea Burr Grinder GVX242

Râșnire perfectă, de la fin la grosier

Râșniță de cafea Burr Grinder GVX242

Râșnire perfectă, de la fin la grosier

Râșnița Krups Burr Grinder oferă rezultate perfecte de fiecare dată pentru ca tu să poți savura o ceașcă de cafea cu o aromă desăvârșită. Râșnița dispune de 17 trepte diferite de râșnire, în timp ce selectorul pentru cantitate garantează o dozare optimă.

Ref: GVX242

Descriere

Râșnița Krups Burr Grinder: Râșnește cafeaua ca un expert

Sistemul de rasnire a cafelei evita supraincalzirea, pastreaza aroma si are un selector de finete pentru macinare;
Selectorul de finete are 17 pozitii de la fin la grosier (adaptat la fiecare metoda de brasaj de la expresso la cafea la filtru);
Selector ceasca pentru 2-12 cesti;
Capacitate de 200g a palniei de alimentare cu cafeaua boabe, recipientul pentru cafea macinata putand fi indepartat;
Indepartarea zatului pentru o curatare usoara;
Capace duble de siguranta: dispozitivul de macinare a cafelei nu functioneaza decat daca capacul palniei de alimentare cu cafea boabe si cel al recipientului pentru cafea sunt pe pozitii;
Pornire/oprire lumina albastra;
Perie de curatare inclusa.

Specificații

Globale
Aparat cu afisaj (ecran) Nu
Culoare Negru & Argintiu
Garanție 2 ani
Indicator LED Nu
Interfață Butoane
Limbi de afișare Nu
Putere 110 W
Țară de origine China
Tehnice
Buton pentru control manual
Capacitatea rezervorului de boabe 200 g
Număr de cești 2-12
Oprire automată Nu
Personalizarea cantității
Reglarea fineții de măcinare Da, 17 trepte
Trepte de macinare 17
Capacitate 200 g

Accesorii

Momentan nu avem accesorii pentru acest produs.

Instrucțiuni

Întrebări frecvente

Păstrarea râșniței curate este esențială pentru obținerea celor mai bune rezultate în ceea ce privește gustul. Cele mai multe boabe de cafea conțin uleiuri care și-ar putea spori, în timp, aroma și astfel ar putea modifica gustul cafelei. Goliți recipientul de cafea măcinată după fiecare utilizare.
Înainte de a o curăța, scoateți întotdeauna râșnița din priză. Râșnița, cablul de alimentare și ștecherul nu trebuie să intre în contact cu apa. Nu folosiți detergenți agresivi sau bureți abrazivi pentru a curăța aparatul.
Verificați dacă aparatul este conectat la priză și dacă capacul este poziționat corect.
Dacă tot nu va porni, contactați centrul de reparații autorizat.
Asigurați-vă că tăvița de picurare nu s-a revărsat și goliți-o, după caz.
Asigurați-vă că tăvița de picurare este poziționată corect.
Recomandăm păstrarea boabelor de cafea într-un loc răcoros, uscat. Ele ar trebui să fie depozitate într-un container etanș, mat. Oxigenul și umezeala sunt principalii inamici ai cafelei, care își pierde repede calitățile după ce a fost măcinată: umezeala modifică gustul și aroma, iar cafeaua devine stătută și fără gust. Oxigenul oxidează cafeaua măcinată și sporește gustul amar al băuturii, de aceea boabele trebuie să fie măcinate chiar înainte de a face cafeaua.
Acest lucru depinde de tipul de cafetieră pe care îl utilizați. Acesta este motivul pentru care cafeaua măcinată pentru un espresso este mult mai fină decât cea pentru o cafetieră.
Prin măcinarea cafelei chiar înainte de utilizare se păstrează aroma și gustul.
Boabele de cafea se pot menține pentru mai multe luni. Imediat ce a fost macinată, cafeaua își pierde din aromă. La temperatura camerei, cafeaua măcinată poate fi păstrată timp de 7 pânâ la 10 zile. Pentru păstrarea aromei avem următoarele recomandări: puneți cafeaua măcinată într-un recipient opac și etanș care va fi păstrat în frigider. În felul acesta cafeaua poate fi păstrată timp de o lună.
Dacă râşniţa de cafea are cuţite montate în fabrică, puteţi măcina condimente, nuci şi boabe de cereale. Dacă râşniţa este prevăzută cu o piatră de măcinat, puteţi măcina numai boabe de cafea.
Un espresso are o aromă mai puternică decât o cafea „normală”.
De fapt, un espresso se deosebește prin aroma sa bogată și spuma cremoasă.
Pentru a obține un astfel de espresso, presiunea trebuie să fie de 15 bar (pe care o obțin numai espressoarele), apa trebuie să fie încălzită la 90-92°C, iar cafeaua trebuie să fie măcinată fin și măsurată (7 g pe ceașcă).