Rășniță pentru cafea Fast Touch GX204D10 GX204D10 / Argintiu

Rășnește boabe de cafea și condimente proaspete fără a pierde aroma

Rășniță pentru cafea Fast Touch GX204D10 GX204D10 / Argintiu

Rășnește boabe de cafea și condimente proaspete fără a pierde aroma

Rășnește rapid și eficient cu ajutorul rășniței Krups Fast Touch, un aparat versatil ce poate fi folosit și pentru a toca sau mărunți nuci, semințe, verdețuri și condimente. Cu un design compact și elegant, aceasta se va integra perfect în bucătăria ta.

Ref: GX204D10

Descriere

Rășniță Krups Fast Touch: Ideal pentru a rășni boabe de cafea proaspete și nu numai

Cafeaua proaspăt râșnită este de nelipsit pentru orice iubitor de cafea. Pentru o cafea plină de aromă și savoare, rășnița Krups Fast Touch oferă o râșnire rapidă și eficientă.

Descoperă caracteristicile sale avansate pentru o dimineață perfectă: lame din inox pentru rezultate perfecte, de la râșnire grosieră la fină, capacitate ideală de 85 g, utilizare cu un singur buton, sistem de siguranță acționat de capac și multe altele.

Fast Touch poate fi utilizat și pentru a toca și mărunți nuci, semințe, verdețuri și condimente.

Specificații

Globale
Aparat cu afisaj (ecran) Nu
Putere 200
Tehnice
Cantitate maximă de cafea 85g

Accesorii

Momentan nu avem accesorii pentru acest produs.

Întrebări frecvente

Păstrarea râșniței curate este esențială pentru obținerea celor mai bune rezultate în ceea ce privește gustul. Cele mai multe boabe de cafea conțin uleiuri care și-ar putea spori, în timp, aroma și astfel ar putea modifica gustul cafelei. Goliți recipientul de cafea măcinată după fiecare utilizare.
Înainte de a o curăța, scoateți întotdeauna râșnița din priză. Râșnița, cablul de alimentare și ștecherul nu trebuie să intre în contact cu apa. Nu folosiți detergenți agresivi sau bureți abrazivi pentru a curăța aparatul.
Verificați dacă aparatul este conectat la priză și dacă capacul este poziționat corect.
Dacă tot nu va porni, contactați centrul de reparații autorizat.
Asigurați-vă că tăvița de picurare nu s-a revărsat și goliți-o, după caz.
Asigurați-vă că tăvița de picurare este poziționată corect.
Recomandăm păstrarea boabelor de cafea într-un loc răcoros, uscat. Ele ar trebui să fie depozitate într-un container etanș, mat. Oxigenul și umezeala sunt principalii inamici ai cafelei, care își pierde repede calitățile după ce a fost măcinată: umezeala modifică gustul și aroma, iar cafeaua devine stătută și fără gust. Oxigenul oxidează cafeaua măcinată și sporește gustul amar al băuturii, de aceea boabele trebuie să fie măcinate chiar înainte de a face cafeaua.
Acest lucru depinde de tipul de cafetieră pe care îl utilizați. Acesta este motivul pentru care cafeaua măcinată pentru un espresso este mult mai fină decât cea pentru o cafetieră.
Prin măcinarea cafelei chiar înainte de utilizare se păstrează aroma și gustul.
Boabele de cafea se pot menține pentru mai multe luni. Imediat ce a fost macinată, cafeaua își pierde din aromă. La temperatura camerei, cafeaua măcinată poate fi păstrată timp de 7 pânâ la 10 zile. Pentru păstrarea aromei avem următoarele recomandări: puneți cafeaua măcinată într-un recipient opac și etanș care va fi păstrat în frigider. În felul acesta cafeaua poate fi păstrată timp de o lună.
Dacă râşniţa de cafea are cuţite montate în fabrică, puteţi măcina condimente, nuci şi boabe de cereale. Dacă râşniţa este prevăzută cu o piatră de măcinat, puteţi măcina numai boabe de cafea.
Un espresso are o aromă mai puternică decât o cafea „normală”.
De fapt, un espresso se deosebește prin aroma sa bogată și spuma cremoasă.
Pentru a obține un astfel de espresso, presiunea trebuie să fie de 15 bar (pe care o obțin numai espressoarele), apa trebuie să fie încălzită la 90-92°C, iar cafeaua trebuie să fie măcinată fin și măsurată (7 g pe ceașcă).