Espressor Nespresso Atelier XN890831

O cafenea chiar acasă

Espressor Nespresso Atelier XN890831

O cafenea chiar acasă

Cu noul Nespresso Atelier puteti deveni un adevarat artizan al retetelor de cafea cu lapte. Datorita tehnologiei inovatoare, retetele dumneavoastra preferate sunt preparate direct in ceasca, printr-o simpla atingere de buton. Creati, amestecati si dati orice forma retetelor preferate de cafea, dupa bunul plac, cu Nespresso Atelier. Avand o forma ergonomica, ingusta si finisaje din otel inoxidabil, acest espressor nu e doar atragator, ci aduce cu sine si o noua tehnologie ce va permite sa spumati orice tip de lapte - atat de origine animala, cat si de origine vegetala.

Ref: XN890831

Descriere

De ce sa alegi Nespresso?

EXPERIENTA SUPREMA A CAFELEI.

O cana de cafea nu reprezinta doar o pauza. Pentru unii este un intreg ritual, iar pentru noi o adevarata experienta. De la cireasa de cafea pana in momentul revelator al degustarii, am perfectionat fiecare etapa de productie, in cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceasca sa fie o reala desfatare a tuturor simturilor. Nespresso aplica riguroase standarde de selectie a cafelei, alegand numai soiuri Gourmet. Macinate, acestea pot exprima in fiecare ceasca pana la 900 de note aromatice diferite, ce satisfac si cele mai exigente gusturi. Combinand selectia atenta a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist si servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastra va fi lipsita de orice compromis.

RECICLAREA CAPSULELOR NESPRESSO

In prezent, invelisul din aluminiu este cea mai sigura cale de a proteja aromele extraordinare si gustul delicat al cafelei noastre. Cafeaua este protejata de factorii din exterior, iar aromele sale pretioase raman intacte in interior. Din fiecare capsula de cafea reciclata se pot forma alte obiecte pe care le veti intalni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zatul de cafea este folosit ca ingrasamant pentru plantatiile de orez si poate fi transformat in energie regenerabila, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze. Nespresso implementeaza mereu propria infrastructura de reciclare in tarile in care este prezent, pentru a se asigura de buna functionare a tuturor proceselor si in privinta acestor aspecte, din ce in ce mai importante. In Romania, colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuata incepand din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obtine prin intermediul Clubului Nespresso.

Accesorii

Momentan nu avem accesorii pentru acest produs.

Instrucțiuni

Întrebări frecvente

Momentan nu avem întrebări pentru acest produs.