Espressor cu capsule Genio S Plus Negru KP340831 / Negru

Espressor cu un design modern compatibil cu capsulele sigilate ermetic compatible with the NESCAFÉ® Dolce Gusto® ce oferă băuturi pe bază de cafea excelente datorită pompei de înaltă presiune de până la 15 bari.

Espressor cu capsule Genio S Plus Negru KP340831 / Negru

Espressor cu un design modern compatibil cu capsulele sigilate ermetic compatible with the NESCAFÉ® Dolce Gusto® ce oferă băuturi pe bază de cafea excelente datorită pompei de înaltă presiune de până la 15 bari.

Espressorul Krups Genio S Plus beneficiază de funcții avansate ce-ți vor ușura prepararea băuturii tale favorite pe bază de cafea, toate aceastea într-un design modern și elegant. Tehnologia Espresso Boost oferă un espresso intens și concentrat, în timp ce funcția Temperature Control permite personalizarea fiecărei băuturi după bunul plac. Cu o simplă rotire a inelului cu iluminare LED, vei putea să-ți personalizezi cantitatea băuturii, obținând până la 300 ml din băutura ta favorită. Pompa de presiune de până la 15 bari este ideală pentru a prepara băuturi delicioase și pline de savoare în fiecare zi. Bucură-te de cele peste 30 de rețete disponibile, pe care o vei încerca prima?

Ref: KP340831

Descriere

Espressor Krups Genios S Plus

Espressorul Krups Genios S Plus îți va permite să-ți personalizezi băuturile preferate după bunul plac, fie calde sau reci, de la Espresso și cafele lungi la Cappuccino și Latte Macchiato.

Orice ai alege, rezultatul va fi unul profesional datorită sistemului cu pompă de presiune de până la 15 bari.

Cu peste 30 de rețete din care să alegi, Genio S îți va sta întotdeauna la dispoziție, indiferent de ce băutură preferi.

Funcția Espresso Boost îți va transforma espresso-ul obișnuit într-unul intens, plin de aromă. Această tehnologie presupune pre-umezirea cafelei înainte ca aceasta să fie preparată.

Funcția XL oferă posibilitatea preparării până la 300 ml de cafea, iar funcția Temperature Control permite să ajustezi temperatura băuturii tale exact așa cum dorești.

Modul Eco va opri automat espressorul după 1 minut de inactivitate.

Espressorul este compatibil cu capsulele sigilate ermetic NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

Specificații

Globale
Aparat cu afisaj (ecran) Nu
Culoare Negru
Garanție 2 ani
Indicator LED
Limbi de afișare Nu
Presiune 15 bari
Putere 1500 W
Țară de origine China
Tăviță de picături ajustabilă Da
Tăviță de picături demontabilă
Tehnice
Atenționare anticalcar Da
Buton pornire/oprire
Capacitatea rezervorului de apă (L) 0.8
Comutator pornire/oprire Da
Funcție ECO
Număr de trepte de temperatură 4
Rezervor de apă detașabil
Sistem cu capsule Da
Tip Automat
Reglare cantitate Play & Select
Indicator volum
Funcție XL

Întrebări frecvente

Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru a detartra aparatul, deoarece tehnicile diferă în funcție de modelul pe care îl dețineți.
Vă recomandăm să utilizați produsul de detartrare furnizat de producător.
Dacă, în medie, utilizați aparatul pentru 4 cești de cafea și dacă apa este dură, vă recomandăm să detartrați aparatul cel puțin o dată la 3 luni.
Dacă locuiți într-o zonă în care apa este foarte dură, este posibil să fie necesar să detartrați produsul mai des.
Da, dacă este acoperit cu calcar.
Curățați rezervorul cu apă și/sau produsele de curățare recomandate de producătorul aparatului.
Astfel, puteți împiedica astuparea conductei de evacuare a apei și problemele de igienă.
Curățați duza de alimentare a aparatului folosind un ac mic.
Citiți manualul de utilizare și respectați instrucțiunile de curățare.
Asigurați-vă că tăvița de picurare nu s-a revărsat și goliți-o, după caz.
Asigurați-vă că tăvița de picurare este poziționată corect.
Dovada unui espresso adevărat este spuma creată de presiunea din aparat în timpul preparării cafelei. Presiunea se măsoară în bari (de la 1,5 la 19), iar cu cât presiunea în bari este mai mare, cu atât spuma este mai bogată şi mai densă.
Un espresso are o aromă mai puternică decât o cafea „normală”.
De fapt, un espresso se deosebește prin aroma sa bogată și spuma cremoasă.
Pentru a obține un astfel de espresso, presiunea trebuie să fie de 15 bar (pe care o obțin numai espressoarele), apa trebuie să fie încălzită la 90-92°C, iar cafeaua trebuie să fie măcinată fin și măsurată (7 g pe ceașcă).