Espressor cu capsule Genio S Plus Negru KP340831 / Negru

Espressor cu un design modern compatibil cu capsulele sigilate ermetic compatible with the NESCAFÉ® Dolce Gusto® ce oferă băuturi pe bază de cafea excelente datorită pompei de înaltă presiune de până la 15 bari.

Espressor cu capsule Genio S Plus Negru KP340831 / Negru

Espressor cu un design modern compatibil cu capsulele sigilate ermetic compatible with the NESCAFÉ® Dolce Gusto® ce oferă băuturi pe bază de cafea excelente datorită pompei de înaltă presiune de până la 15 bari.

Espressorul Krups Genio S Plus beneficiază de funcții avansate ce-ți vor ușura prepararea băuturii tale favorite pe bază de cafea, toate aceastea într-un design modern și elegant. Tehnologia Espresso Boost oferă un espresso intens și concentrat, în timp ce funcția Temperature Control permite personalizarea fiecărei băuturi după bunul plac. Cu o simplă rotire a inelului cu iluminare LED, vei putea să-ți personalizezi cantitatea băuturii, obținând până la 300 ml din băutura ta favorită. Pompa de presiune de până la 15 bari este ideală pentru a prepara băuturi delicioase și pline de savoare în fiecare zi. Bucură-te de cele peste 30 de rețete disponibile, pe care o vei încerca prima?

Ref: KP340831

Descriere

Espressor Krups Genios S Plus

Espressorul Krups Genios S Plus îți va permite să-ți personalizezi băuturile preferate după bunul plac, fie calde sau reci, de la Espresso și cafele lungi la Cappuccino și Latte Macchiato.

Orice ai alege, rezultatul va fi unul profesional datorită sistemului cu pompă de presiune de până la 15 bari.

Cu peste 30 de rețete din care să alegi, Genio S îți va sta întotdeauna la dispoziție, indiferent de ce băutură preferi.

Funcția Espresso Boost îți va transforma espresso-ul obișnuit într-unul intens, plin de aromă. Această tehnologie presupune pre-umezirea cafelei înainte ca aceasta să fie preparată.

Funcția XL oferă posibilitatea preparării până la 300 ml de cafea, iar funcția Temperature Control permite să ajustezi temperatura băuturii tale exact așa cum dorești.

Modul Eco va opri automat espressorul după 1 minut de inactivitate.

Espressorul este compatibil cu capsulele sigilate ermetic NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

Specificații

Globale
Aparat cu afisaj (ecran) Nu
Culoare Negru
Garanție 2 ani
Indicator LED
Limbi de afișare Nu
Presiune 15 bari
Putere 1500 W
Țară de origine China
Tăviță de picături ajustabilă Da
Tăviță de picături demontabilă
Tehnice
Atenționare anticalcar Da
Buton pornire/oprire
Capacitatea rezervorului de apă (L) 0.8
Comutator pornire/oprire Da
Funcție ECO
Număr de trepte de temperatură 4
Rezervor de apă detașabil
Sistem cu capsule Da
Tip Automat
Reglare cantitate Play & Select
Indicator volum
Funcție XL

Întrebări frecvente

Momentan nu avem întrebări pentru acest produs.