Espressor cu capsule Infinissima Alb-negru KP170131 / Alb-Negru

Bucură-te de o multitudine de băuturi pe bază de cafea datorită espressorului manual cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups

Espressor cu capsule Infinissima Alb-negru KP170131 / Alb-Negru

Bucură-te de o multitudine de băuturi pe bază de cafea datorită espressorului manual cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups

Bucură-te de o multitudine de băuturi pe bază de cafea datorită espressorului manual cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups cu un rezervor pentru apă cu o capacitate de 1.2 L. Prepară băuturi profesionale cu o spumă catifelată datorită sistemului de înaltă presiune de până la 15 bari. Capsulele sigilate ermetic păstrează prospețimea cafelei pentru ca tu să te poți bucura de băuturi cu arome bogate de fiecare dată. Tot ce trebuie să faci este să introduce capsula în aparat și să selectezi una dintre cele peste 30 de băuturi oferite de către aparat precum Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato chiar și ciocolată caldă, ceai și băuturi reci.

Ref: KP170131

Descriere

Bucură-te de o multitudine de băuturi pe bază de cafea!

Espressorul manual cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups îți oferă o multitudine de băuturi pe bază de cafea. Designul său inteligent, reproduce într-un mod elegant semnul infinit, va adăuga un plus de eleganță și stil bucătăriei tale, acesta fiind compact și poate fi integrat cu ușurință în orice bucătărie. Acesta beneficiază de un rezervor pentru apă de 1.2 L, de o taviță cu înălțime ajustabilă pe 3 nivele pentru ca tu să-ți prepari băuturile tale preferate fără griji.

Calitate Profesională
Prepară băuturi pe bază de cafea de înaltă calitate, cu o cremă catifelată, datorită sistemului de înaltă presiune de 15 bari. Capsulele sigilate ermetic păstrează prospețimea cafelei pentru ca tu să te poți bucura de băuturi cu arome bogate de fiecare dată. Tot ce trebuie să faci este să introduce capsula în aparat și să selectezi una dintre cele peste 30 de băuturi oferite de către aparat. Sistemul de încălzire rapidă atinge temperatura ideală în 40 de secunde. Funcția Eco oprește automat aparatul după 5 minute de inactivitate pentru un consum redus de energie, obținând calificativul A pentru consumul de energie.

Peste 30 de rețete savuroase
Bucură-te de cele peste 30 de rețete premium pe care NESCAFÉ® Dolce Gusto® le oferă, indiferent de tipul de cafea pe care îl preferi. Savurează un Ristretto puternic, Espresso intens, Lungo aromat până la Cappucino spumos și Latte Macchiato rafinat. De asemenea, aparatul oferă posibilitatea de a prepara ciocolată caldă, ceai și băuturi reci.

Specificații

Globale
Aparat cu afisaj (ecran) Nu
Culoare Alb
Garanție 2 ani
Indicator LED
Presiune 15 bari
Putere 1500 W
Țară de origine China
Tăviță de picături ajustabilă Da
Tăviță de picături demontabilă
Tehnice
Capacitatea rezervorului de apă (L) 1.2
Cutie specială pentru capsulele deja folosite
Funcție de economisire de energie Oprire automată după 5 minute
Funcție ECO
Kit de întâmpinare
Nivel vizibil al apei
Poziţii pentru apă caldă şi rece
Presiune pentru rezultate optime
Rezervor de apă detașabil
Sistem cu capsule Da
Suport cu magneti Pentru a introduce și scoate capsulele uşor
Suport pentru ceașcă
Tavă de picurare detașabilă
Tipuri de cafea Espresso Ristretto, Espresso Intenso, Caffè Lungo, Latte Macchiato, Chococino, Cappuccino, Ice Cappuccino, Cortado
Tip Manual
Reglare cantitate Manual
Indicator volum Nu
Funcție XL Nu

Întrebări frecvente

Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru a detartra aparatul, deoarece tehnicile diferă în funcție de modelul pe care îl dețineți.
Vă recomandăm să utilizați produsul de detartrare furnizat de producător.
Dacă, în medie, utilizați aparatul pentru 4 cești de cafea și dacă apa este dură, vă recomandăm să detartrați aparatul cel puțin o dată la 3 luni.
Dacă locuiți într-o zonă în care apa este foarte dură, este posibil să fie necesar să detartrați produsul mai des.
Da, dacă este acoperit cu calcar.
Curățați rezervorul cu apă și/sau produsele de curățare recomandate de producătorul aparatului.
Astfel, puteți împiedica astuparea conductei de evacuare a apei și problemele de igienă.
Curățați duza de alimentare a aparatului folosind un ac mic.
Citiți manualul de utilizare și respectați instrucțiunile de curățare.
Asigurați-vă că tăvița de picurare nu s-a revărsat și goliți-o, după caz.
Asigurați-vă că tăvița de picurare este poziționată corect.
Dovada unui espresso adevărat este spuma creată de presiunea din aparat în timpul preparării cafelei. Presiunea se măsoară în bari (de la 1,5 la 19), iar cu cât presiunea în bari este mai mare, cu atât spuma este mai bogată şi mai densă.
Un espresso are o aromă mai puternică decât o cafea „normală”.
De fapt, un espresso se deosebește prin aroma sa bogată și spuma cremoasă.
Pentru a obține un astfel de espresso, presiunea trebuie să fie de 15 bar (pe care o obțin numai espressoarele), apa trebuie să fie încălzită la 90-92°C, iar cafeaua trebuie să fie măcinată fin și măsurată (7 g pe ceașcă).