Espressor cu capsule MiniMe Alb KP120131 / Alb

Espressorul automat Mini Me se va potrivi stilului tău unic datorită designului său modern și elegant.

Espressor cu capsule MiniMe Alb KP120131 / Alb

Espressorul automat Mini Me se va potrivi stilului tău unic datorită designului său modern și elegant.

Espressorul automat cu capsule Mini Me se va potrivi perfect stilului tău datorită designului său modern. Prepară băuturi profesionale cu o spumă catifelată datorită sistemului de înaltă presiune de până la 15 bari. Capsulele sigilate ermetic păstrează prospețimea cafelei pentru ca tu să te poți bucura de băuturi cu arome bogate de fiecare dată. Tot ce trebuie să faci este să introduce capsula în aparat, personalizează-ți băuturi cu ajutorul funcției Play & Select și atat! Prepară băutura perfectă din cele peste 30 de rețete precum Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato chiar și ciocolată caldă, ceai și băuturi reci.

Ref: KP120131

Descriere

Espressor automat cu capsule compact

Espressorul automat cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me se va potrivi perfect stilului tău datorită designului său modern.

Calitate Profesională
Prepară băuturi pe bază de cafea de înaltă calitate, cu o cremă catifelată, datorită sistemului de înaltă presiune de 15 bari. Capsulele sigilate ermetic păstrează prospețimea cafelei pentru ca tu să te poți bucura de băuturi cu arome bogate de fiecare dată. Tot ce trebuie să faci este să introduce capsula în aparat, personalizează-ți băuturi cu ajutorul funcției Play & Select și apasă butonul de pornire.Pentru o preparare rapidă a băuturii tale preferate, urmează pașii de pe capsulă. Funcția Eco oprește automat aparatul după 5 minute de inactivitate pentru un consum redus de energie, obținând calificativul A pentru consumul de energie.

Peste 30 de rețete savuroase
Bucură-te de cele peste 30 de rețete premium pe care NESCAFÉ® Dolce Gusto® le oferă, indiferent de tipul de cafea pe care îl preferi. Savurează un Ristretto puternic, Espresso intens, Lungo aromat până la Cappucino spumos și Latte Macchiato rafinat. De asemenea, aparatul oferă posibilitatea de a prepara ciocolată caldă, ceai și băuturi reci.

Specificații

Globale
Culoare Alb
Garanție 2 ani
Indicator LED
Presiune 15 bari
Putere 1500 W
Țară de origine Ucraina
Tăviță de picături ajustabilă Da
Tăviță de picături demontabilă
Tehnice
Buton pentru control manual Nu
Capacitatea rezervorului de apă (L) 0.8
Funcție ECO
Personalizarea cantității
Rezervor de apă detașabil
Sistem cu capsule Da
Suport pentru ceașcă
Tavă de picurare detașabilă
Tip Automat
Reglare cantitate Play & Select
Indicator volum Nu
Funcție XL Nu

Întrebări frecvente

Momentan nu avem întrebări pentru acest produs.