Espressor cu capsule Infinissima Roșu KP170531 / Roșu

Bucură-te de o multitudine de băuturi pe bază de cafea datorită espressorului manual cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups

Espressor cu capsule Infinissima Roșu KP170531 / Roșu

Bucură-te de o multitudine de băuturi pe bază de cafea datorită espressorului manual cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups

Bucură-te de o multitudine de băuturi pe bază de cafea datorită espressorului manual cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups cu un rezervor pentru apă cu o capacitate de 1.2 L. Prepară băuturi profesionale cu o spumă catifelată datorită sistemului de înaltă presiune de până la 15 bari. Capsulele sigilate ermetic păstrează prospețimea cafelei pentru ca tu să te poți bucura de băuturi cu arome bogate de fiecare dată. Tot ce trebuie să faci este să introduce capsula în aparat și să selectezi una dintre cele peste 30 de băuturi oferite de către aparat precum Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato chiar și ciocolată caldă, ceai și băuturi reci.

Ref: KP170531

Descriere

Bucură-te de o multitudine de băuturi pe bază de cafea!

Espressorul manual cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups îți oferă o multitudine de băuturi pe bază de cafea. Designul său inteligent, reproduce într-un mod elegant semnul infinit, va adăuga un plus de eleganță și stil bucătăriei tale, acesta fiind compact și poate fi integrat cu ușurință în orice bucătărie. Acesta beneficiază de un rezervor pentru apă de 1.2 L, de o taviță cu înălțime ajustabilă pe 3 nivele pentru ca tu să-ți prepari băuturile tale preferate fără griji.
 
Calitate Profesională
Prepară băuturi pe bază de cafea de înaltă calitate, cu o cremă catifelată, datorită sistemului de înaltă presiune de 15 bari. Capsulele sigilate ermetic păstrează prospețimea cafelei pentru ca tu să te poți bucura de băuturi cu arome bogate de fiecare dată. Tot ce trebuie să faci este să introduce capsula în aparat și să selectezi una dintre cele peste 30 de băuturi oferite de către aparat. Sistemul de încălzire rapidă atinge temperatura ideală în 40 de secunde. Funcția Eco oprește automat aparatul după 5 minute de inactivitate pentru un consum redus de energie, obținând calificativul A pentru consumul de energie.

Peste 30 de rețete savuroase
Bucură-te de cele peste 30 de rețete premium pe care NESCAFÉ® Dolce Gusto® le oferă, indiferent de tipul de cafea pe care îl preferi. Savurează un Ristretto puternic, Espresso intens, Lungo aromat până la Cappucino spumos și Latte Macchiato rafinat. De asemenea, aparatul oferă posibilitatea de a prepara ciocolată caldă, ceai și băuturi reci.

Specificații

Globale
Aparat cu afisaj (ecran) Nu
Culoare Roșu
Garanție 2 ani
Indicator LED
Presiune 15 bari
Putere 1500 W
Țară de origine China
Tăviță de picături ajustabilă Da
Tăviță de picături demontabilă
Tehnice
Capacitatea rezervorului de apă (L) 1.2
Funcție ECO
Kit de întâmpinare
Nivel vizibil al apei
Rezervor de apă detașabil
Sistem cu capsule Da
Tavă de picurare detașabilă
Tip Manual
Reglare cantitate Manual
Indicator volum Nu
Funcție XL Nu

Întrebări frecvente

Momentan nu avem întrebări pentru acest produs.