Espressor cu capsule Mini Me Roșu-negru KP120H31 / Roșu

Espressorul automat Mini Me se va potrivi stilului tău unic datorită designului său modern și elegant.

Espressor cu capsule Mini Me Roșu-negru KP120H31 / Roșu

Espressorul automat Mini Me se va potrivi stilului tău unic datorită designului său modern și elegant.

Espressorul automat cu capsule Mini Me se va potrivi perfect stilului tău datorită designului său modern.
Prepară băuturi profesionale cu o spumă catifelată datorită sistemului de înaltă presiune de până la 15 bari. Capsulele sigilate ermetic păstrează prospețimea cafelei pentru ca tu să te poți bucura de băuturi cu arome bogate de fiecare dată.
Tot ce trebuie să faci este să introduce capsula în aparat, personalizează-ți băuturi cu ajutorul funcției Play & Select și atat! Prepară băutura perfectă din cele peste 30 de rețete precum Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato chiar și ciocolată caldă, ceai și băuturi reci.

Ref: KP120H31

Descriere

Espressor automat cu capsule compact

Espressorul automat cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me se va potrivi perfect stilului tău datorită designului său modern.

Calitate Profesională

Prepară băuturi pe bază de cafea de înaltă calitate, cu o cremă catifelată, datorită sistemului de înaltă presiune de 15 bari. Capsulele sigilate ermetic păstrează prospețimea cafelei pentru ca tu să te poți bucura de băuturi cu arome bogate de fiecare dată.
Tot ce trebuie să faci este să introduce capsula în aparat, personalizează-ți băuturi cu ajutorul funcției Play & Select și apasă butonul de pornire.

Pentru o preparare rapidă a băuturii tale preferate, urmează pașii de pe capsulă.
Funcția Eco oprește automat aparatul după 5 minute de inactivitate pentru un consum redus de energie, obținând calificativul A pentru consumul de energie.

Peste 30 de rețete savuroase

Bucură-te de cele peste 30 de rețete premium pe care NESCAFÉ® Dolce Gusto® le oferă, indiferent de tipul de cafea pe care îl preferi. Savurează un Ristretto puternic, Espresso intens, Lungo aromat până la Cappucino spumos și Latte Macchiato rafinat. De asemenea, aparatul oferă posibilitatea de a prepara ciocolată caldă, ceai și băuturi reci.

Specificații

Globale
Aparat cu afisaj (ecran) Nu
Culoare Roșu & negru
Garanție 2 ani
Indicator LED
Presiune 15 bari
Putere 1500 W
Țară de origine Ucraina
Tăviță de picături ajustabilă Da
Tăviță de picături demontabilă
Tehnice
Capacitatea rezervorului de apă (L) 0.8
Funcție ECO
Personalizarea cantității
Rezervor de apă detașabil
Sistem cu capsule Da
Suport pentru ceașcă
Tavă de picurare detașabilă
Tip Automat
Reglare cantitate Play & Select
Indicator volum Nu
Funcție XL Nu

Întrebări frecvente

Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru a detartra aparatul, deoarece tehnicile diferă în funcție de modelul pe care îl dețineți.
Vă recomandăm să utilizați produsul de detartrare furnizat de producător.
Dacă, în medie, utilizați aparatul pentru 4 cești de cafea și dacă apa este dură, vă recomandăm să detartrați aparatul cel puțin o dată la 3 luni.
Dacă locuiți într-o zonă în care apa este foarte dură, este posibil să fie necesar să detartrați produsul mai des.
Da, dacă este acoperit cu calcar.
Curățați rezervorul cu apă și/sau produsele de curățare recomandate de producătorul aparatului.
Astfel, puteți împiedica astuparea conductei de evacuare a apei și problemele de igienă.
Curățați duza de alimentare a aparatului folosind un ac mic.
Citiți manualul de utilizare și respectați instrucțiunile de curățare.
Asigurați-vă că tăvița de picurare nu s-a revărsat și goliți-o, după caz.
Asigurați-vă că tăvița de picurare este poziționată corect.
Dovada unui espresso adevărat este spuma creată de presiunea din aparat în timpul preparării cafelei. Presiunea se măsoară în bari (de la 1,5 la 19), iar cu cât presiunea în bari este mai mare, cu atât spuma este mai bogată şi mai densă.
Un espresso are o aromă mai puternică decât o cafea „normală”.
De fapt, un espresso se deosebește prin aroma sa bogată și spuma cremoasă.
Pentru a obține un astfel de espresso, presiunea trebuie să fie de 15 bar (pe care o obțin numai espressoarele), apa trebuie să fie încălzită la 90-92°C, iar cafeaua trebuie să fie măcinată fin și măsurată (7 g pe ceașcă).